Prusi Dosszié

Prusi Dosszié

MEGDÖBBENTŐ NYILATKOZAT UFO-ÜGYBEN

2014. január 08. - Prusi

Meghökkentő, két részből álló interjút közölt január 5-én Paul Hellyer volt kanadai védelmi miniszterrel az orosz állami Russia Today hírcsatorna – tudósított az atv.hu. Hellyer a SophieCo című beszélgetős műsorban nem kevesebbet állított, mint azt, hogy a földönkívüliek már évezredek óta a Földön élnek.

20140108_illusztracio.jpg

A volt miniszter a többi között arról beszélt, hogy szerinte hány földönkívüli faj létezhet, milyen céllal látogatják a Földet, mennyire megbízhatóak az UFO-észlelések, és mit kapott az emberiség ezektől az idegenektől. Hellyer – mint mondta – még miniszterként számos észlelést kivizsgáltatott, és az esetek 20 százalékára nem találtak magyarázatot, azok „valódi UFO-k” lehettek. Állítása szerint olyan sok hitelesített esetre került sor, hogy ezekből csak egy következtetést vonhatott le: léteznek földönkívüliek.

1961-ben például 50 UFO repült a Szovjetunió felől Európa felé, és a szövetséges csapatok vezérkari főnöke már majdnem riadót rendelt el, amikor a formációban repülő azonosítatlan repülő tárgyak elfordultak az Északi-sark felé – állította az interjúban a volt kanadai védelmi miniszter. Hozzátette: az esetet ezt követően három évig vizsgálták, és megállapították, hogy a Földet legalább négy különböző földönkívüli faj látogatja évezredek óta.

A volt védelmi miniszter két éve személyesen is látott UFO-t, Torontótól 180 kilométerre. A nyaralójában tartózkodó Hellyer és felesége kiszúrt a csillagos égen egy fényes pontot, amely a volt miniszter szerint rendkívül gyorsan változtatott pozíciót, és több napon keresztül megjelent, nagyjából ugyanott. Amikor UFO-élményéről beszélt, kijelentette, hogy meggyőződése szerint a Bibliában szereplő betlehemi csillag Isten egyik repülő csészealja lehetett.

Hellyer szerint a földönkívüliek nagy része „barátságos” az emberiséggel, de akad egy-két olyan faj, amelynek „titkos céljai” vannak. Elmondása szerint a „földönkívülieknek nem tetszik”, ahogy az emberiség elpusztítja a Földet, és sokkal többet költ a fegyverkezésre, háborúkra, mint a szegények és betegek ellátására. Ezért – folytatta – különböző személyeken keresztül igyekszik figyelmeztetni az embereket.

A volt védelmi miniszter szerint az emberiség sokat tanult a földönkívüliektől és rengeteg technológiát másoltunk le tőlük a LED-fényektől a microchipeken keresztül a kevlármellényig. De Hellyer szerint többet is profitálhatnánk, például az orvostudomány és mezőgazdaság területén – ennek ugyanakkor az az előfeltétele, hogy a Földön béke honoljon, mert az egységes emberiség számíthat a földönkívüliek barátságára.

süti beállítások módosítása