Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg

 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, jelenleg önkormányzati lapszerkesztő és olvasószerkesztő. Komplex blogját 2012-ben indította; 2015-től a Meridián Csoport alapító tagja. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás.

Facebook-oldal

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_202103.jpg

Ajánló

prusi_dosszie_twitter_banner.png

 

ismerd_meg_hazadat_hird.JPG

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 
misztikus_zona_hird.jpg

 tiltott_zona_ujhird.jpg

Adatvédelem

adatkezeles_banner.jpg

MAORI ÁTKOK ÉS JÓSLATOK

Prusi 2014.08.22. 08:42

Az Új-Zélandon élő maori néppel egykor szoros összefüggésbe hozott mágikus tehetség napjainkban sem merült feledésbe: a csendes-óceáni őslakosok nemzedékről nemzedékre adják át a hagyományos rítusok titkait. A fehér és a fekete mágia gyakorlása során kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a különböző varázsigéknek és átkoknak, jóslataik beigazolódása pedig több alkalommal is bizonyította nem mindennapi képességeiket.

20140822_illusztracio_1.jpg

Címkék: Misztikus Zóna

UFOLÓGIA AZ EGYETEMEN

Prusi 2014.08.20. 19:42

Világszerte egyre több oktatási intézményben és szakmai képzésen szerepel a tananyag részeként a földönkívüli élet kutatása és az UFO-jelenség értelmezése. Az érdeklődők megtanulhatják, hogyan kell tanulmányozni az idegen életformákat, elmélyülhetnek az UFO-kutatás eredményeiben, sőt, még a sci-fi filmek kulisszái mögé is bepillantást nyerhetnek.

20130820_illusztracio_1.jpg

Címkék: Idegen Zóna

süti beállítások módosítása