Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg

 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, jelenleg önkormányzati lapszerkesztő és olvasószerkesztő. Komplex blogját 2012-ben indította; 2015-től a Meridián Csoport alapító tagja. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás.

Facebook-oldal

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_202103.jpg

Ajánló

prusi_dosszie_twitter_banner.png

 

ismerd_meg_hazadat_hird.JPG

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 
misztikus_zona_hird.jpg

 tiltott_zona_ujhird.jpg

Adatvédelem

adatkezeles_banner.jpg

LEGYEN ÖN IS LOTTÓMILLIOMOS!

Prusi 2015.03.27. 21:25

Több mint 40 millió különböző módon kitöltött szelvény mindenképpen főnyereményt eredményez a legnépszerűbb szerencsejátéknak számító ötös lottón. A telitalálat egészen csekély valószínűsége ugyan sokakat elriaszt a játéktól, de a hónapokon át halmozódó mesés összeg már azokat is a lottózókba csalja, akik ritkán vagy más módon keresik Fortuna kegyeit. Vajon kizárólag a szerencsén múlik-e a boldogság, vagy tudatosan is lehet javítani a halovány esélyen? Érdemes-e bíznunk a „biztos sikert” ígérő megoldásokban, statisztikákban és kombinációkban, vagy egyszerűen hallgassunk a megérzéseinkre?

20150327_illusztracio_1.jpg

Címkék: Tiltott Zóna

AZ UTOLSÓ TABÁNI BÁBSÜTŐ HISTÓRIÁJA

Prusi 2015.03.25. 06:40

Az ország egyik legrégibb mézeskalácsos üzlete, az éppen 300 éve alapított tabáni bábsütő- és gyertyaöntőműhely 1867-ben költözött végleges helyére, a mai Attila útra, ahol egészen az 1960-as évek közepéig működött.

20150325_illusztracio_1.jpg

AZ ATTILA KÖRÚT 35. AZ 1920-AS ÉVEK VÉGÉN NAGY MÁRIA KÁVÉMÉRÉSÉVEL ÉS BENEDEK SAMU MÉZESKALÁCSOS BÁBSÜTŐ ÜZLETÉVEL. FORRÁS: MAGYAR KERESKEDELMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI MÚZEUM KÉPTÁRA

Címkék: História Sajtóarchívum

süti beállítások módosítása