Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg

 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, jelenleg önkormányzati lapszerkesztő és olvasószerkesztő. Komplex blogját 2012-ben indította; 2015-től a Meridián Csoport alapító tagja. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás.

Facebook-oldal

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_202103.jpg

Ajánló

prusi_dosszie_twitter_banner.png

 

ismerd_meg_hazadat_hird.JPG

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 
misztikus_zona_hird.jpg

 tiltott_zona_ujhird.jpg

Adatvédelem

adatkezeles_banner.jpg

AZ OROSZ 51-ES KÖRZET

Prusi 2014.11.07. 15:36

Az Egyesült Államokhoz hasonlóan az egykori Szovjetunió területén is számos olyan szigorúan titkos katonai körzet található, amely megannyi találgatásra ad okot az UFO-kutatásban. A térképeken soha nem jelölt vagy sorszámmal ellátott „tiltott városokban” állítólag nem csupán az űrkísérletekben szerencsétlenül járt szerkezeteket gyűjti a hadsereg, hanem lezuhant idegen járműveket és földönkívüli tetemeket is tárol a „nem létező” támaszpontokon, amelyekről a titkolózás ellenére egyre több információ kerül napvilágra…

20141107_illusztracio_1.jpg

Címkék: Idegen Zóna

A GYILKOLÁS MŰVÉSZETE

Prusi 2014.11.06. 13:52

A keleti harcművészet egy-egy kiváló mestere állítólag képes tökéletes gyilkosságot elkövetni egy olyan ütés alkalmazásával, amelyet csupán néhány beavatott ismer: a „késleltetett halálos érintéssel”. Ez a különleges mozdulat – mint neve is mutatja – nem azonnal, hanem hosszabb idő elteltével, napokkal vagy hetekkel később végez az áldozattal, aki látszólag egészen más okból, valamilyen súlyos és megmagyarázhatatlan betegségben veszti életét.

20141106_illusztracio_1.jpeg

Címkék: Misztikus Zóna

AZ ERZSÉBET KIRÁLYNÉ ELŐKELŐ VENDÉGEI

Prusi 2014.11.05. 08:57

Meglepő kérvény érkezett 1872-ben a bécsi udvarba: egy Pesten dolgozó vendéglős, Schmidt Károly szerette volna elnyerni Ferenc József hitvesének személyes jóváhagyását új belvárosi szállodájának megnyitására. Az engedély sikeres megszerzése után nem sokkal meg is nyitotta kapuját a Ferenciek terétől néhány lépésnyire, a mai Károlyi utcában épült új hotel, az Erzsébet Királyné.

20141105_illusztracio_1.jpg

Címkék: História Sajtóarchívum

süti beállítások módosítása