Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg

 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, jelenleg önkormányzati lapszerkesztő és olvasószerkesztő. Komplex blogját 2012-ben indította; 2015-től a Meridián Csoport alapító tagja. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás.

Facebook-oldal

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_202103.jpg

Ajánló

prusi_dosszie_twitter_banner.png

 

ismerd_meg_hazadat_hird.JPG

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 
misztikus_zona_hird.jpg

 tiltott_zona_ujhird.jpg

Adatvédelem

adatkezeles_banner.jpg

SZÁZÉVES A PUSKÁS TECHNIKUM

Prusi 2012.10.25. 19:12

Éppen száz évvel ezelőtt, 1912. október 24-én nyitotta meg kapuit a Puskás Tivadar Távközlési Technikum elődje, a Posta Műszerész Tanonciskola. A 2012. október 24-én kezdődött centenáriumi ünnepségsorozat megnyitójára érkező több száz vendéget – köztük számos egykori és jelenlegi diákot és tanárt, illetve a testvérintézmények képviselőit – dr. Horváth László Ferenc igazgató köszöntötte. Az elmúlt száz évről „Generációk vallomásai” címmel emlékeztek meg a meghívott előadók, valamennyien régi Puskás-diákok. Este a Vígszínházban folytatódott az ünnepség, ahol az iskolatörténeti visszatekintést követően Shakespeare Tévedések vígjátéka című darabját tekinthették meg az érdeklődő „gyáliutasok”.

20121025_illusztracio.jpg

EMLÉKTÁBLA-AVATÁS ELŐTT A GYÁLI ÚTON, AHOL „FILLÉRES EMLÉKEIRŐL” AZ EGYKORI PUSKÁS-DIÁK, A KOSSUTH-DÍJAS BRÓDY JÁNOS ÉNEKELT

Címkék: História

süti beállítások módosítása