Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg

 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, jelenleg önkormányzati lapszerkesztő és olvasószerkesztő. Komplex blogját 2012-ben indította; 2015-től a Meridián Csoport alapító tagja. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás.

Facebook-oldal

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_202103.jpg

Ajánló

prusi_dosszie_twitter_banner.png

 

ismerd_meg_hazadat_hird.JPG

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 
misztikus_zona_hird.jpg

 tiltott_zona_ujhird.jpg

Adatvédelem

adatkezeles_banner.jpg

JULES VERNE ÉS A DUNAKANYAR

Prusi 2014.01.25. 17:22

A világhírű francia író, Jules Verne (1828–1905) a Föld szinte minden vidékét természettudományos pontossággal és regényes érdekességekre törekedve írta le. Közép-Európa legnagyobb folyója több könyvében is fontos szerepet tölt be.

20140125_illusztracio.jpg

ILLUSZTRÁCIÓ FORRÁSA: DUNAI SZIGETEK BLOG

Címkék: História Hazai tájakon Sajtóarchívum

BENNÜNK ÉLŐ POLTERGEIST

Prusi 2014.01.22. 17:57

Egyes parapszichológusok szerint minden emberben születésétől kezdve megtalálható egy poltergeist, amit rendkívüli sokkhatás, traumatikus élmény vagy egy súlyos idegösszeomlás képes előhívni. A kopogó szellem „megidézését” a bennünk rejlő mentális energia teszi lehetővé, amely azonban szabályozható és megfelelő mederbe terelhető.

20140122_illusztracio_1.jpg

Címkék: Misztikus Zóna

SZIGORÚAN TITKOS KÖRZETEK

Prusi 2014.01.20. 08:25

A Föld legkülönbözőbb pontjai adnak helyet azoknak a szigorúan titkos, elsősorban katonai támaszpontoknak, ahonnan az általunk észlelt UFO-k indulnak. Feltételezhetően kozmikus bázisokról is érkeznek hívatlan látogatók, de azok száma elenyésző lehet az idegenek föld alatt, illetve tengerek mélyén megbújó erőihez képest. E támaszpontokról és a falaik között zajló kísérletekről számos, főként negyedik típusú találkozást átélt szemtanú számolt be részletesen, de létüket tudósok és pilóták is alátámasztják. Több információ is rendelkezésünkre áll olyan emberektől, akik kormányzati megbízásból, és természetesen a legmagasabb szintű titoktartás kötelezettsége mellett részt vettek a bázisok építésében – Amerika, Ázsia, Európa, Afrika és Ausztrália kopár pusztaságain, világtól elzárt hegységeiben éppúgy, mint az Antarktisz végeláthatatlan jégmezőin.

20140120_illusztracio_1.jpg

Címkék: Idegen Zóna

süti beállítások módosítása