Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg

 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, jelenleg önkormányzati lapszerkesztő és olvasószerkesztő. Komplex blogját 2012-ben indította; 2015-től a Meridián Csoport alapító tagja. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás.

Facebook-oldal

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_202103.jpg

Ajánló

prusi_dosszie_twitter_banner.png

 

ismerd_meg_hazadat_hird.JPG

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 
misztikus_zona_hird.jpg

 tiltott_zona_ujhird.jpg

Adatvédelem

adatkezeles_banner.jpg

PILISCSABÁTÓL BUDALIGETIG

Prusi 2013.05.19. 19:55

Túraútvonal az országos kék jelzésen: Piliscsaba – Kőris-völgy – Erzsébet-kút – Nagy-szénás, turistaház-emlékfal – Felső-Zsíros-hegy – Alsó-Zsíros-hegy, volt turistaház romja – Tovább a sárga jelzésen: Kerek-hegy – Középső-Jegenye-völgy – Budaliget, összesen: 15,7 km

Címkék: Hazai tájakon

BORÍTÉKOLT PÉNZMOSODA

Prusi 2013.05.17. 09:30

Tegnap kaptam egy nagy borítékot az UniCredit Banktól, ebben egy kisebb boríték volt, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Informatikai Intézetének Banki Pénzforgalmi Tisztázó Osztálya (!) küldött a bankomnak.

20130517_illusztracio.jpg

Címkék: Szubjektív

süti beállítások módosítása