Prusi Dosszié

Prusi Dosszié

AZ OROSZ 51-ES KÖRZET

2014. november 07. - Prusi

Az Egyesült Államokhoz hasonlóan az egykori Szovjetunió területén is számos olyan szigorúan titkos katonai körzet található, amely megannyi találgatásra ad okot az ufókutatásban. A térképeken soha nem jelölt vagy sorszámmal ellátott „tiltott városokban” állítólag nem csupán az űrkísérletekben szerencsétlenül járt szerkezeteket gyűjti a hadsereg, hanem lezuhant idegen járműveket és földönkívüli tetemeket is tárol a „nem létező” támaszpontokon, amelyekről a titkolózás ellenére egyre több információ kerül napvilágra…

20141107_illusztracio_1.jpg

Tovább

A GYILKOLÁS MŰVÉSZETE

2014. november 06. - Prusi

A keleti harcművészet egy-egy kiváló mestere állítólag képes tökéletes gyilkosságot elkövetni egy olyan ütés alkalmazásával, amelyet csupán néhány beavatott ismer: a „késleltetett halálos érintéssel”. Ez a különleges mozdulat – mint neve is mutatja – nem azonnal, hanem hosszabb idő elteltével, napokkal vagy hetekkel később végez az áldozattal, aki látszólag egészen más okból, valamilyen súlyos és megmagyarázhatatlan betegségben veszti életét.

20141106_illusztracio_1.jpeg

Tovább

AZ ERZSÉBET KIRÁLYNÉ ELŐKELŐ VENDÉGEI

2014. november 05. - Prusi

Meglepő kérvény érkezett 1872-ben a bécsi udvarba: egy Pesten dolgozó vendéglős, Schmidt Károly szerette volna elnyerni Ferenc József hitvesének személyes jóváhagyását új belvárosi szállodájának megnyitására. Az engedély sikeres megszerzése után nem sokkal meg is nyitotta kapuját a Ferenciek terétől néhány lépésnyire, a mai Károlyi utcában épült új hotel, az Erzsébet Királyné.

20141105_illusztracio_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása