Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg

 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, jelenleg önkormányzati lapszerkesztő és olvasószerkesztő. Komplex blogját 2012-ben indította; 2015-től a Meridián Csoport alapító tagja. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás.

Facebook-oldal

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_202106.jpg

Ajánló

prusi_dosszie_twitter_banner.png

 

ismerd_meg_hazadat_hird.JPG

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 
misztikus_zona_hird.jpg

 tiltott_zona_ujhird.jpg

Adatvédelem

adatkezeles_banner.jpg

SEGÍTI-E A SCI-FI A TUDOMÁNYOS KUTATÁST?

Prusi 2014.10.30. 15:15

Egy amerikai egyetem kutatói azzal foglalkoznak, hogy kiderítsék, hogyan inspirálja a tudományos kutatást a képzelőerő. Szerintük nagy áttörések akkor születhetnek, ha azok előképei előzőleg már megjelentek a tudományos-fantasztikus irodalom narratíváiban – írja a nyest.hu.

20141030_illusztracio_1.jpg

Címkék: Idegen Zóna

BÖRTÖNBŐL LUXUSHOTEL

Prusi 2014.10.28. 19:10

Gondolkozott már azon, vajon milyen lenne egy fogdában éjszakázni anélkül, hogy előtte bűncselekményt követett volna el? Akik hajlandóak komoly összegeket áldozni erre a célra, azoknak természetesen mindez nem jelent akadályt: a legújabb trendet követve ugyanis egyre több börtönt építenek át luxusszállóvá a nagyvilágban. Első hallásra persze meglehetősen bizarr ötletnek tűnik a jól megérdemelt szabadságot egy barátságtalan cellában tölteni, holott az egykori fegyházakból kialakított hotelek éppen hátborzongató múltjuknak köszönhetik népszerűségüket.

20141028_illusztracio_1.jpg

Címkék: Tiltott Zóna

süti beállítások módosítása