Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg

 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, jelenleg önkormányzati lapszerkesztő és olvasószerkesztő. Komplex blogját 2012-ben indította; 2015-től a Meridián Csoport alapító tagja. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás.

Facebook-oldal

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_202103.jpg

Ajánló

prusi_dosszie_twitter_banner.png

 

ismerd_meg_hazadat_hird.JPG

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 
misztikus_zona_hird.jpg

 tiltott_zona_ujhird.jpg

Adatvédelem

adatkezeles_banner.jpg

A HERMES-UDVAR ŐRZŐI

Prusi 2014.05.25. 15:35

Talán még a Petőfi Sándor utcában lakók és az errefelé naponta megforduló pestiek közül is kevesen tudják, hol található a Hermes-udvar. Pedig előkelő helyen épült fel 1905-ben a ma 5. számmal jelölt ötemeletes épület: a híres-neves Károlyi–Trattner-ház közvetlen szomszédságában, néhány lépésnyire a Párisi-udvarban működő takarékpénztártól és üzlethelyiségektől.

20140525_illusztracio.JPG

Címkék: História Sajtóarchívum

ŐSERDEI MÉDIUMOK

Prusi 2014.05.22. 07:18

Egyes amazonasi indián törzsek varázslói időtlen idők óta ismerik a „lélek indájának” titkát. A Dél-Amerikában őshonos növényből készült ital elfogyasztása után nemcsak a transzcendens világgal tudnak kapcsolatot létesíteni, hanem rendkívüli gyógyító képességre is szert tesznek. A különleges „orvosság” a 20. század végén Európába is eljutott, ahol a kísérleti alanyok olyan mértékben váltak médiumokká, hogy a készítményt átkeresztelték telepatinnak.

20140522_illusztracio_1.jpg

Címkék: Misztikus Zóna

A MÉLYSÉG TITKAI

Prusi 2014.05.20. 17:10

Az UFO-kutatás külön szakszóval – USO, azaz Unidentified Submarine Object – jelöli az olyan azonosítatlan víz alatti objektumokat, amelyek óceánok, tengerek és tavak mélyén vagy felszínén hajtanak végre hajmeresztő manővereket. Se szeri, se száma azoknak az eseteknek, amikor szavahihető tengerészek, kereskedelmi, utasszállító és hadihajók tisztjei, személyzete és utasai látnak UFO-kat a tengerek felett. A szemtanúkra mindez döbbenetes hatást gyakorol, hiszen úgy vélik, a fenyegető ismeretlennel találkoztak. De vajon miért vonzzák ennyire az idegeneket a hatalmas kiterjedésű földi vízfelületek? Milyen titkokat rejtegetnek a több ezer méter mély óceánok, amelyek legnagyobb része még napjainkban is teljesen ismeretlen az emberiség előtt?

20140520_illusztracio_1.jpg

Címkék: Idegen Zóna

süti beállítások módosítása