Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg

 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, jelenleg önkormányzati lapszerkesztő és olvasószerkesztő. Komplex blogját 2012-ben indította; 2015-től a Meridián Csoport alapító tagja. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás.

Facebook-oldal

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_202103.jpg

Ajánló

prusi_dosszie_twitter_banner.png

 

ismerd_meg_hazadat_hird.JPG

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 
misztikus_zona_hird.jpg

 tiltott_zona_ujhird.jpg

Adatvédelem

adatkezeles_banner.jpg

ISTENI IDEGENEK

Prusi 2013.12.22. 18:45

Az ufológiával kapcsolatba kerülő kutatók, érdeklődők és szkeptikusok beszélgetéseiben nagyon hamar felmerül egy kérdés, amelyre általában mindenki a személyes véleménye alapján szokott válaszolni. Ez pedig nem más, mint annak feszegetése, hogy amennyiben a földönkívüliek évezredek óta látogatják a bolygónkat, miért nem veszik fel nyíltan velünk a kapcsolatot? Nos azért, mert ezzel visszafordíthatatlanul és drasztikusan megváltozna egész társadalmunk felépítése és hitrendszere. Ha mindenki számára bizonyítottan megjelennének az idegen lények, komolyan sérülnének az egyházak hatalmi érdekei is, hiszen sokak számára ez azt jelentené, hogy a nagy hatalmú, számunkra lehetetlen jelenségeket produkáló Isten csak egy ugyanolyan humanoid lény, mint a földi ember.

20131222_illusztracio_1.jpg

Címkék: Idegen Zóna

SÖRRAKTÁRBÓL BUDDHISTA KÖZPONT

Prusi 2013.12.20. 16:35

Az erzsébetvárosi Huszár utca 7–9. szám alatti telken 1935-ben nyílt meg a Dreher–Haggenmacher Serfőző Rt. által alapított Hági söröző, amely nevében is utalt a céget létrehozó családra. A Keleti pályaudvartól néhány száz méternyire található, három utca által határolt épületegyüttes megóvásával kettős célja volt a műemléki hatóságnak, hiszen 2003-ban a hajdan itt működő híres söröző historizáló stílusú homlokzata mellett a telek beépítését is védelem alá helyezték.

20131220_illusztracio_1.JPG

Címkék: História Sajtóarchívum

CSILLAGKÖZI DNS-UTAZÁS

Prusi 2013.12.16. 17:35

A SETI-program világhírű csillagásza, Seth Shostak szerint az emberiség már ma is képes a csillagközi űrutazásra. Ehhez nem embereket szállító, fénysebességgel száguldó űrhajókra van szükség, csupán a humán genomot kellene szétsugározni a világűrbe – olvasható az Origo összeállításában.

20131216_illusztracio_1.jpg

Címkék: Idegen Zóna

süti beállítások módosítása