Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg

 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, jelenleg önkormányzati lapszerkesztő és olvasószerkesztő. Komplex blogját 2012-ben indította; 2015-től a Meridián Csoport alapító tagja. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás.

Facebook-oldal

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_202103.jpg

Ajánló

prusi_dosszie_twitter_banner.png

 

ismerd_meg_hazadat_hird.JPG

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 
misztikus_zona_hird.jpg

 tiltott_zona_ujhird.jpg

Adatvédelem

adatkezeles_banner.jpg

ILLATOS GYÓGYULÁS

Prusi 2013.04.07. 16:22

A természetgyógyászok a 20. század első felében kezdtek komolyan érdeklődni az illatok gyógyító hatása iránt. Az aromaterápia ősi tudománya napjainkra az alternatív kezelések egyre népszerűbb és hatásosabb formájává vált, hiszen az illóolajok nemcsak a fizikai állapot javulását segítik, hanem érzelmeinket és hangulatunkat is kedvezően befolyásolják.

20130407_illusztracio_1.jpg

Címkék: Misztikus Zóna

FÖLDÖNKÍVÜLI KEGYHELY ANGLIÁBAN

Prusi 2013.04.05. 13:08

A Birminghamtől 100 kilométerre északra elhelyezkedő Peak District Nemzeti Park évtizedek óta vonzza az Anglia középső vidékeit meglátogató turistákat. A régi korok emlékei iránt érdeklődőket különös érzés keríti hatalmába, amikor először jutnak el Derbyshire környékére, az Arbor Low-i kövekhez. Pontosan ötven mészkőtömb áll egymás mellett, szabályos kört alkotva. Mintha Stonehenge-ben járnánk: szikladarabok, emberi csontok, pattintott eszközök és sírmaradványok, amerre csak a szem ellát.

20130405_illusztracio_1.jpg

Címkék: Idegen Zóna

süti beállítások módosítása