Névjegy

prusidosszie_profilkep.jpg 

E-mail: prusiblog@gmail.com

 

Prusinszki István 2003-ban szerzett újságíró szakképesítést a BKF-en, 2018-ban végzett az ELTE BTK informatikus könyvtáros BA szakán. Középiskolás korától több nyomtatott hírlap és folyóirat munkatársa, 2012-től komplex blogot is vezet. Kerületi lapszerkesztő és autós kiadványok olvasószerkesztője. Érdekli a kommunikáció- és információtudomány, a földönkívüli létformák keresésének alternatívái és a tudomány jelenlegi állása szerint megmagyarázatlan jelenségek, hobbija a természetjárás és a fotózás. A Meridián Csoport alapító tagja, az MKE PEMEKSZ és a MANT tagja.

Ajánló

twitter_koveteshird.jpg

 

retrospektiv_hird.jpg

 

alhir_dosszie.jpg

 

idegen_zona_hird.jpg

 

misztikus_zona_hird.jpg

 

tiltott_zona_hird.jpg

 

budapest_archivum_hird.jpg

 

pislogas_hirdetes.jpg

Látogatottság

prusidosszie_olvasottsag_201903.jpg

LAKÁSTŰZ A SZOMSZÉD LÉPCSŐHÁZBAN

Prusi 2012.07.22. 12:35

PANELTŰZ KISPESTEN – TIZENEGY EMBERT VITTEK KÓRHÁZBA FÜSTMÉRGEZÉSSEL

Budapest, 2012. július 22., vasárnap 11:51 (MTI) - Hét gyermeket és négy felnőttet vittek kórházba a mentők füstmérgezéssel a kispesti paneltűz helyszínéről. A XIX. kerületi Lehel utca egyik tízemeletes épületében egy harmadik emeleti lakás gyulladt ki – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője vasárnap délelőtt az MTI-vel.

Ferenci Norbert tájékoztatása szerint a lángok átterjedtek a negyedik emeletre is. A tüzet már eloltották, az egész épületet elborító füst miatt azonban a ház lakóit kimenekítették. A tűzoltóság a legmagasabb, ötös fokozatú riasztást rendelte el.

Jelenleg vizsgálják, van-e olyan lakó, akinek ideiglenesen el kell hagynia az otthonát. A hivatalvezető hozzátette: a helyszínen tájékozódik Gajda Péter, a kerület polgármestere is

FOTÓK: PRUSINSZKI ISTVÁN
 

Címkék: szubjektív képriport